Vigtige ændringer i træning.

På grund af regeringens nye corona opstramninger af fredag den 23. oktober 2020, er vi nød til at komme med ændringer til klatring fra mandag den 26. oktober 2020 og indtil videre til og med søndag den 22. november 2020.

Junior træning onsdag og torsdag vil være uændret, bortset fra oprydning starter, så alle er ude af salen senest klokken 19.00.

Klatring for alle os andre er ramt af et forsamlingsforbud, som betyder, at vi ikke må være mere end 10 personer samlet. Derfor genbruger vi en model fra foråret, hvor man via en Facebook gruppe, booker sig ind, hvornår man ønsker at klatre. Det betyder også, at hvis der er flere stents, så overdrager sidste mand til næste stent, så der kun er behov for nøgle personer ved dagens opstart.

På grund af begrænsningen med kun 10 personer, betyder at vi har valgt at prioritere klatringen for alle. Så derfor sættes fantastiske aktiviteter som fysisk træning og yoga i bero indtil videre.

Husk at fra torsdag den 29. oktober 2020 skal der bæres mundbind, når man ikke er inde i selve hallen og klatre.

Vi satser på, at vi har planlagt korrekt, så planen kan holde indtil videre i 4 uger, men desværre kan vi ikke garantere, at der kan komme ændringer.

De begrænsninger vi står over for, betyder vi ikke modtager nye medlemmer resten af året.

Efter nytår håber vi, at vi har bedre vilkår til modtagelse og uddannelse af nye.

Med venlig hilsen
Næstved Klatreklubs bestyrelse