“Slå klubben” på søndag den 9. januar

kom og vær med til fejringen, af alle de nye ruter og problemer i hallen. Det bliver både hyggeligt, sjovt og fuld af klatring.

Først og fremmest vil vi virkelig gerne sig TUSIND TAK til vores “inhouse” rutebygger samt dem af jer der har skruet de gamle ruter ned, vasket greb, sorteret skruer, hentet lifte, rullet pap ud og gjort rent efter det, TAK! Uden alle jeres mange frivillige timer ville vi slet ikke kunne åbne hallen med 41 nye ruter på højvæg og 33 nye boulders som er det antal der hen over julen er blevet bygget i vores hal.

Alle NKL’ medlemmer inviteres til fælles klatring hvor alle kan samle point til klubben, så om du klatre 4a eller 7b så kan du deltage, der er ruter i alle sværhedsgrader.
Vi skal på 4 timer klatre så mange ruter/problemer som muligt i fællesskab, så har du kun mulighed for at være med 1 time eller 2 vil det også gøre en forskel. Jo flere ruter vi klatre samlet, jo flere point.
Der vil blive tildelt point i 2 kategorier: På højvæg giver ZONE giver 5 point, TOP giver 15 point (tagruter 30 point). På boulder giver ZONE 3 point og TOP giver 5 point, kun dit bedste personlige resultat på hver rute/problem tæller. Dvs. kan du nå at toppe 48 højvægs ruter på dagen, har du samlet 720 point til det fælles regnskab. Næste år skal vi så slå dette poinresultat.

Der vil ikke blive kåret en vinder, men mon dog ikke der vil blive nogle lækre lodtrækningspræmier undervejs.

Der er event start kl 10 med velkomst og fælles opvarmning, men hallen er åben fra kl. 9.30 til kaffe og hyggesnak ( Måske du endda har bagt en kage? )
Kl 14 afslutter vi med pointoptælling og fælles oprydning.

Klubben vil sørge for lidt forfriskning i form af kaffe, juice, kiks og frugt.
Og kage hvis nogen ellers byder sig til 😉

De bedste hilsener og ønsket om et godt klatre nytår
Bestyrelsen

ps. husk anbefalingerne angående Corona