Påsketur 2022 – 8. til 16. april 2022

Så er det nu, hvis du skal med klubben til Arco, nær Gardersøen i Italien.
Med 1000 vis af ruter, både en og flere rebslængder samt Via Ferrata ruter, er området et fantasktis sted. Byen byder på smalle gader med pizzarier, ishuse, cafeer og masser af grej butikker. Der er en masse at kigge på, også for dem der ikke klatre.
Vi kører i privatbiler de ca. 1400 km og efter 14-16 timer ankommer man til campingpladsen https://nuovo.arcoturistica.com/en/camping-arco-home.html , hvor vi bor i hytter med plads til 4 – 6 personer i hver. Det vil også være muligt at bo i telt, samt muligt at flyve, og så leje bil i lufthavnen. (Nice ca. 150 km).
Er man 4 i bilen, der også vil bo sammen, er dette muligt, ved at give besked ved tilmelding. Andre vil blive puttet i en bil og hytte som vi kan få det til at gå op…
Prisen vil ligge på omkring 3200,- til 3700,- for transport, hytteleje samt 5 måltider. Prisen er vejledende, alt efter hvor mange der er i bilen samt hvilke hytter vi kan få fat i. Morgenmad og frokost, stå man derudover selv for. Vælger man telt vil prisen være ca. 2800,- for 2 personer.
Vil du med, så send en mail til naestformand@nkklub.dk med antal personer, om man har aftale om at ville bo/kører sammen, mailadresse, samt om man kan ligge bil til. Skriv også hvis du har spørgsmål til ture. Der kan fremendes regneark over de 3500,- hvis man ønsker dette. Depositum ved hytte booking vil blive opkrævet først i december (forventet 1200,-).
Da vi er sent ude med hensyn til bestilling af hytter, så skal der gives besked senest på fredag d. 26. nov.