Nye Covid-19 retningslinjer

Retningslinjerne i forhold til Covid-19 er blevet præciseret. Man behøver ikke længere at booke tid, men skal alligevel holde sig adskilt (ikke samles i grupper) og bruge mundbind indtil man er “omklædt” og klar til klatring.

Der må højest være 25 personer i Klatrehallen ad gangen.

Vores normale klatreaktivitet ses som “individuel aktivitet” og er derfor underlagt et afstandskrav (kvadratmeter) og ikke et “forsamlings antal”. Men ved kurser, hold og arrangementer er det antal der er gældende.

  • Mundbind skal bæres fra man kommer ind i klubben til man har klædt om og kan begynder at klatre. Mundbind behøves ikke under klatring og ved skift mellem ruter.
  • Overholde maksimumantallet for antal personer i hallen (som er sat til 25). Er der for mange må du gå igen!
  • Vaske hænder eller bruge håndsprit bruges hyppigt. Husk at der IKKE må spildes sprit på gulvet i hallen.
  • Undgår at være flere i “trænge” områder som hjørnerne i hallen, end at I kan holde den nødvendige afstand.
  • Husk at man kun kommer for at klatre. Altså: ingen teenager der spiller kort, børn der leger på madrasser, eller voksne der spiser sammen (alt det ekstra sociale, som kan ligne en forsamling). Der er naturligvis ikke tale om et forbud imod at man tager sig en snack imellem klatringer. Der er tale om, at man ikke sidder sammen i grupper.
  • Husk at onsdag og torsdag er der junior klatring fra klokken 17 til klokken 19. Derfor er der først fri klatring fra klokken 19.10 disse dage.

Husk at det er et fælles ansvar, at alle regler bliver overholdt.

Med venlig hilsen

Næstved Klatreklubs bestyrelse