Hvad kan vi tilbyde

I NKL kan vi tilbyde rigtig mange varianter af  klatring.

Vores indendørssæson er den største sæson fra medio august til maj/ juni På Næstved Gymnasium Nygårdsvej 43

I de “lune” måneder april — sep. vil vi have aktiviteter omkring klatretårnet i Ringstedgade 237  ved KFUM-Spejderhytten.

Vi kan abseile (rappelle) og klatre på klatretårnet, og i træerne omkring. Vi har blandt andet  stålwirer  og en svævebane i trætoppene omkring klatretårnet i Ringstedgade 237

På Næstved gymnasium har vi opført nogen store klatreflader i en gymnastiksal med højt til loftet. Her er der både mulighed for at klatre i højden, og dyrke  bouldering ( klatring i lav højde uden reb og seler.) Vi har mulighed for at træne standpladser og dyrke alle mulige rebaktiviteter
Der er sat klatreruter på jernbanebroen over Suså. Der kan klatres på granit tilvirket til klatring.  Nærmere oplysning om klatring på jernbanebroen gives gerne.. bare spørg i klubben.
I Vridsløse statskov i udkanten af Næstved er der opstillet en boulderskulptur. Denne er til fri afbenyttelse for skovens gæster.
.
Vi tager også på ture til udlandet.
Generelt har vi en påsketur der går sydpå — normalt kører vi fra Næstved fredag inden påskeugen og vender hjem igen påskedag.
Vi besøger også Kullen et par gange om året cirka.  Göteborg har også været mål for klubture et par gange.
Men har du gode idéer, så kom med et udspil og hjælp os med at udvikle klatringen i Næstved.