Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/nkklub.dk/public_html/wp-content/plugins/wysija-newsletters/helpers/shortcodes.php on line 100
Kontingent- Generalforsamling - byg mm.

den 27/2 2021

Hej modtager.

---

 Indhold i dette nyhedsbrev:

 

Kontingent - Klubmodul.

 

Ny boulderflade på Gymnasiet.

 

"Den Gule Trøje"

 

Avisartikel

 

Generalforsamling

 

Kontingent - Klubmodul.

Klubben har tilsluttet sig Klub-Modul. Det er et firma - og det er navnet på det system der styrer vores medlemsregister  -- men også kan en masse mere. Det er nyt for os - og for mange andre klubber. Derfor har firmaet en masse arbejde med få startet klubbene op.

Det har givet udslag i at vi er forsinkede med opkrævning. Og at der har været fejl i  de tal der har været opgivet på nettet. Nogen er også opkrævet forkert beløb.  Så hav tålmodighed vi ( det vil sige vores kasserer Erik ) arbejder på at få tilbagemeldinger fra Klub-modul -- så der kan rettes fejl.

I mit eget tilfælde gik det nemt  da jeg  havde fået en mail om betaling. Jeg fulgte linket og resten var nemt nok. - Andre har haft en noget anden  oplevelse. Hvis du har et problem så skriv en mail til: kasserer@nkklub.dk --så ser Erik på det.

 

 

Ny boulderflade på Gymnasiet.

Gymnasiet har givet os lov til at udvide og ombygge boulderfladen. Der er vi rigtig glade for. Vi ser frem til at tilbyde meget bedre forhold for dem der vil bouldre. Vi  er ganske sikre på at mange flere vil finde  glæde i det nye tiltag!!

 

Vi starter på ombygning søndag morgen 24./1.  Vi har en forventning om at der bygges i flere af de næste weekender. Vi regner med at vi afslutter i uge 7. 

Det vil være muligt at klatre på de vanlige dage. Men måske med lidt forstyrrelse fredagsaftener og søndage.

 

 

"Den Gule Trøje"

 

Som noget nyt vil der i nær fremtid optræde klubmedlemmer der bærer  "Den Gule Trøje" -- dem der gør det vil være til rådighed for alle der har brug  sikring. Har man spørgsmål vil  der også være stor chance for  at man kan få svar hos den der går i omtalte t.shirt.

Ideen er at synliggøre at der er nogen der vil hjælpe nye klatrere og andre der kommer alene, så man ikke står og mangler en klatremakker.  På ryggen af "Den Gule Trøje" vil der være printet:

Mangler du en at  klatre med

Så spørg mig 

NKL

 

 

Avisartikel

klubben blev kontaktet af en journalist, der ville skrive om fritidstilbud i Næstved. Torsdag aften kom en fotograf og tog nogen billeder. Vi var mange i lokalet. Tak til jer der kunne være lidt længere efter træning, og jer der kom for at sikre der var nogen tilstede i klatresalen.

avisartiklen kommer som et tillæg  til flere aviser over det meste af Sjælland  - muligvis fredag 29./1.

 

 

 Årlig Generalforsamling

Afholdes på gymnasiet den 25. februar kl. 19.15 i kantinen.

Generalforsamlingen er efter lovene. Da vi vil fremsætte ændringsforslag til vedtægterne håber vi på et  stort  fremmøde.

Nærmere oplysninger kommer senere!

 

 På bestyrelsens vegne:

Just

---
---