Nytårskur i NKL

den 24/3 2019

Hej modtager.

---

 

Nytårskur 

lørdag 2. januar 2016. Kl. 14 - - 17

 

Vi vil gerne se flest muligt af medlemmerne. Samt forældre til juniorer og andre med relation til klatreklubben. Til hyggeligt samvær med fokus på smålege, klatring, og mindre konkurrencer i mere eller mindre tilfældigt sammensatte hold.

 Vi håber at I vil glæde os med jeres deltagelse!! Der vil være mulighed for at indtage kaffe, juice, og kage. Hvis nogen vil bage en bradepandekage el. lign. så vil det være til stor glæde -- ellers står den på billige småkager  ;-)

Vi havde en plan eventuelt at afholde en breddekonkurrence. Men nogen mente at vi skulle sætte vores egne medlemmer i første række her lige inde i det nye år. 

Så denne invitation går på at udbygge det rigtig gode sammenhold vi føler der er i klubben. Dette arrangement er en rigtig godmulighed for dem der er nye i klubben -- eller endnu ikke har kunnet deltage i et vores fællesarrangementer til at få indtryk af det fællesskab mange af os føler -- og som vi meget gerne vil have flere med i!!

Tilmelding:

send en mail til Just på formand@nkklub.dk eller skriv på facebook i kommentarfeltet -- andre kommentarer end tilmeldinger risikere at blive slettet :-0 - noter om medbragt kage vil formodentlig overleve ( med mange likes)

 

Nu -- lige nu bygges der nye ruter i klatrehallen.

Som i de foregående år arbejdes der på at fornye tilbudet til alle vores klatrende medlemmer!! Vi har nedtaget alle gamle ruter -- og lige nu sættes der ruter i stor stil. 

Vil du være med så følg med på facebook eller kontakt os og få mere at vide.

Vi fortsætter i de kommende dage!! - - måske holdes der pause torsdag aften--

 

 

 Breddekonkurrence.

-- Den udskyder vi så til den sidste weekend i uge7 - vinterferien. - -20. el. 21.feb. mere info følger --

 

 På bestyrelsen vegne:   

Formand Just Larsen

 

 

---

Dette nyhedsbrev er sendt til modtagerne af både "NKL Nyhedsbrev" og  "NKL Junior Nyt".

---
---