Åbent tårn lørdag 24. maj

den 8/4 2020

Hej modtager.

 

I weekenden 24-25. maj begge dage kl. 10 -- 16.  medvirker NKL ved

"Næstved Outdoor Festival"

Det er spejdersport der afvikler deres årlige teltudstilling i et splinternyt koncept. Ved den fritlagte Suså langs Havnegade afholdes at arrangement med mange friluftsengagerede "sammenslutninger". Læs mere i ugeaviserne i de næste uger!!

Vi medvirker ved at stå for sikkerheden ved en indlejet klatrevæg. Desuden fremviser vi en del fotos fra ture og andet af klubbens virker.  --Samt uddeler information!

 Till sikring af deltagerne er der brug for hjælp. Har du forstand på at  sikre kan du være til stor hjælp. Tag lige og send en mail til Just eller skriv på Facebook --hvis du vil hjælpe klubben. Jo flere der deltager jo kortere tid har vi nøde at  binde os til at være på. Vi regner med at  netop DU vil hjælpe til og bruge lidt tid på at hygge om vores gæster på pladsen.

Der bliver masser at se på og mulighed for at købe outlet til halv pris.

 

Lørdag 24. maj afholder NKL et hygge-klatre-arrangement.

Kl 16.30 Afholder vi åbent tårn i Ringstedgade 237. 

Vi vil holde åbent for dem der har lyst. Klatrere organiseret i klubber indviteres via Klatreforbundet til at deltage i et hyggelig event.

Der tændes grill til den mad deltagerne selv medbringer. Der kan overnattes i eget telt eller shelter. 

Vi håber på en masse klatring, hygge og andet socialt samvær.

 

Dem der har lyst til at deltage og medvirke ved afviklingen af dette bedes give besked. Der er nogle få praktiske opgaver. Vi forventer at dem der kommer fra klubben vil være med til at få det hele til at glide.

 Spørgsmål til ovennævnte kan rettes til mig.

 Just eller Jacob