NKL Nyhedsbrev nr. 5

den 8/4 2020

Hej modtager.

Så fik vi afholdt en regional klatrekonkurrence.. Det var den 19. okt. Det forløb rigtig godt, vi fik megen ros fra deltagerne. Der var deltagere fra 9 klubber. Vægten var lagt på at konkurrencen skulle være for klatrere der ikke nærmer sig eliten -- og evt. ikke tidligere har prøvet at deltage i en konkurrence.

Inden konkurrencen var et stort arbejde lagt i forberedelserne. Der var nedtaget og vasket samtlige greb, samt bygget nye ruter.

Weekenden inden - aftener og eftermiddage i ugen op til blev brugt på rutebygning. Det hele blev styret af Jacob -- med et flot resultat i den sidste ende!! 40 personer deltog i konkurrencen. Det var en god og hyggelig dag, der også blev brugt til at netværke med en del af de fremmødte.

  ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

 I NKL har vi påtaget os at afholde Junior Champ for klatreforbundet.

JUNIOR CHAMP er et sjovt konkurrence-koncept for de yngste klatrere. Konkurrencen er åbent for alle børne- og junior-klatrere mellem 7 og 13 år som er medlem af en klatreklub under DKlaF.

Lørdag den 4. jan. afvikler vi konkurrencen. Så i juleferien vil der blive bygget nye ruter.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hvis du har ønsker om at få mere viden om et bestemt emne inden for klatring  - - så kom med et forslag til at tag et emne op. Det kan gøres i forskellige sammenhænge. 

 

På formandens eget initiativ kommer der her et tilbud:

 Søndag 27 okt. kl. 10: " Workshop-- fokus på klemknuder."

Praktisk brug af klemknuder i rebaktiviteter. Abseil -- hvilke typer klemknuder er at foretrække.  Afholdes på gymnasiet.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Søndag på gymnasiet vil fremover være med Kim som vægtvagt. Da Kim tit er der for, at klatre sammen med sin familie på søndage, så har han tilbudt, at stå for at låse op kl. 10. 

Det er dejligt at Kim vil påtage sig det job. Ikke fordi det er specielt krævende, men fordi det fritager instruktørerne for, at skulle løfte den opgave. Dermed har de muligheden for, at koncentrere sig mere om deres opgaver i andre klubsammenhænge!

Hvis man vil klatre søndag bør man ankomme inden kl. 12.30. Hvis der ikke er klatrere i hallen efter den tid så bliver der låst når sidste klatrer går hjem.

 ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hvis du har spørgsmål til nogen af klubbens instruktører m.fl. så find deres mail eller telefonnummer på hjemmesiden og tag kontakt

 

Håber at vi snart ses på klatrefladen -- Just